Vind het pakket dat bij jou en je bedrijf past
Als het gaat om een persoonlijke website, een bedrijfswebsite of een webshop, wij hebben het pakket dat bij je past. Onderstaand vind je een overzicht van ons aanbod WordPress pakketten. Weet je niet zeker welk pakket het best bij jou past? Neem contact met ons op!

Onze WordPress pakketten

Neem contact met ons op

Hosting Start

Het Hosting Startpakket is ingericht voor een klein-middelgrote website. Dit pakket geeft jou de mogelijkheid om een WordPress website te maken. Wij zorgen er voor dat je direct aan de slag kunt. Met gratis SSL komt je website hoger in de zoekresultaten bij Google!

1 website
10K bezoekers/maand
5GB schijfruimte
Dagelijkse back-up

60/jaar

Vraag aan

Hosting Plus

Het Hosting Pluspakket is ingericht voor een middelgrote-grote website. Wil je meer dan één WordPress website op een pakket plaatsen? Dit pakket is samengesteld voor een middelgrote-grote website of twee kleinere websites. Met gratis SSL komt je website hoger in de zoekresultaten bij Google!

Tot 2 websites
25K bezoekers/maand
15GB schijfruimte
Dagelijkse back-up

90/jaar

Vraag aan

Hosting Pro

Het Hosting Propakket is ingericht voor een webshop. Heb je een webshop? Dan is dit het pakket voor jou. Met een maximale schijfruimte van 30GB heb je voldoende ruimte om de producten tentoon te stellen. Met gratis SSL komt je website hoger in de zoekresultaten bij Google!

Tot 2 websites
50K bezoekers/maand
30GB schijfruimte
Dagelijkse back-up

120/jaar

Vraag aan
contacts